Каква интересна украса да поръчаме за Хелоуин?

Много са хората, които изпитват истинско вълнение, че Хелоуин наближава. В голямата си част това са дечица, които искат да се преоблекат като любими герои и да се забавляват на партито. Ако сте решили тази година да организирате такова и да съберете много гости, трябва да се погрижите и за тематичната украса. Ще постигнете перфектно декориране за хелоуин на дома си, ако изберете някои от множеството аксесоари налични в онлайн магазина. За да се забавлявате максимално, не е важно само да сте облечени в тематичен костюм, но също така и обстановката около вас да е с достатъчно богата декорация.

Как да се подготвим най-добре за партито по случай Хелоуин?

Както може би знаете този празник е посветен на връзката между светът на живите и този на мъртвите. Точно затова от стотици години хората се преобличат като страховити създания, именно в нощта на Хелоуин, за да прогонят и изплашат духовете и привиденията. С годините традициите са се изменили и сега този празник е повод за забавление за децата, които се дегизират като различни герои, обикалят къщите за лакомства или правят пакости.

Възрастните организират тематични партита, на които всички са с костюми или маски и си прекарват чудесно забавлявайки се. За да се случи всичко това, е от значение предварителната подготовка и това какви декорации ще изберете. В момента в онлайн магазин MOVI.BG има наистина впечатляващи изделия, които вероятно ще ви заинтригуват:

  • пластмасови пълзящи животни – много оригинални и интересни декорации, които могат да ужасят някои хора, защото фобията от подобни същества е често срещана. Изработени са реалистично и в духа на празника;
  • декоративен скелет – интересна идея за украса на коридора например, където този скелет може да посреща гостите;
  • бутафорен нож с изкуствена кръв – много страшен атрибут, който е добра идея за декорация, защото всява ужас и ще се съчетае с изкуствените насекоми;
  • тематична шапка – всеки гост е хубаво да получи такава като спомен. Може да поръчате повече бройки и да подарите, за да са всички в настроение и да се забавляват;
  • музикална фигура на баба Яга – красива фигурка, която е много подходяща именно за декорация на дома по време на Хелоуин.

Колкото по-разнообразни неща вземете за декорация, толкова по-весело ще се чувстват всички на празника. Важно е само да украсявате тематично и да ползвате артикулите, които са характерни за този ден.

Защо е важно костюмът за Хелоуин да се избере по-рано?

Още сега може да изберете хубави и качествени костюми и маски за Хелоуин. Препоръчително е да поръчате облеклото още от сега, защото в последния момент може да са се изчерпали бройки, да няма добър избор или номера. Определете как ще се дегизирате тази година, ако имате деца изберете непременно нов костюм и за тях. Възрастните се насочват предимно към маските, които се слагат много лесно и веднага променят визията. Всички изделия са изработени качествено и прецизно с внимание към всеки дребен детайл.

Забележете колко оригинални и интересни костюми и маски има в интернет каталога. Детето може да бъде малка принцеса, ангелче с крила, момченцата харесват супер героите като Спайдърмен, Супермен и други. В момента асортиментът е много разнообразен, допълнен с най-новите и интересни маски и костюми. Имате възможност наистина да впечатлите вашите близки и приятели с оригинална визия, защото сте отделили необходимото време да изберете най-модерния и хубав костюм. Това ще бъде финален щрих към декорацията, която сте подготвили за Хелоуин. Вижте още тук.

Защо тиквата е символ на празника?

Открай време хората са издълбавали тиквите, които са характерни за този сезон и са изработвали от тях фенери, наподобяващи човешка глава. Така са плашили духовете и привиденията, а също са ползвали вътрешността, за да изработват различни десерти за почерпка по време на празника. Вече няма защо да отделяте толкова време, за да направите фенер от тиква, след като различни вариации се предлагат и в търговската мрежа.

Разгледайте новите интересни хелоуин тикви, които може да използвате перфектно за украса на жилището и входното пространство. Сега имате шанс да поръчате оригинални светещи сувенири тиква, кофа със светеща дръжка за събиране на лакомства изрисувана върху нея тиква, светеща музикална тиква, плюшена и много други.

Как да използваме декоративните тикви за украса?

Когато планирате как да разкрасите пространството за Хелоуин, е добре да използвате възможно най-много тикви. Тези аксесоари се характеризират с оригиналния си и интересен дизайн, както и с различните възможности да светят. Така те са завършващия елемент, който прави обстановката подходяща за отбелязване на Хелоуин. Не пропускайте да вземете фенери тиква, защото все пак това е най-традиционната и задължителна декорация. Различни елементи може да разположите около входната врата, където ще се виждат от всеки гост или детенце дошло за лакомства.

Плюшените артикули са подходящи за декорация на меката мебел, а за децата задължително вземете кофа тиква за събиране на десертчета. Възможностите, които ви предлагат търговците са наистина безброй, но отново трябва да включите своята креативност, за да оформите декорацията по най-добрия начин и партито да се запомни от всички. Прочетете още за декорацията тук.

Comments

comments