БСП – Обединена левица регистрира листа с 22 кандидат-депутати с водач Кирил Добрев

Всяка община в Благоевградска област има свои представители в листата за кандидат-депутати на БСП – Обединена левица. „Сбъдваме една мечта на всички леви хора – на тези избори левия избирател ще може да избира всички нас заедно с един номер в една листа“ – каза водачът на листата Кирил Добрев, който е от Гоце Делчев и добави, че в личен план всяка една политическа задача, която е получавал я е приемал най-отговорно, но това да води листата в родния край приема като най-сериозна и най-отговорна задача, защото смята, че кръвта вода не става.
БСП – Обединена левица се включва в предизборната кампания с платформа от разписани 100 решения на наболели проблеми в страната във всички сфери на живота. „Не може да бъде Благоевград на последно място по доходи, не може! При всички дадености, които има, това е недопустимо и това да се работи с активното поколение, да се повдигнат доходите на хората, това е една от основните ни каузи.“
Листата на БСП – Обединена левица обединява пропорционално левите политически партии – БСП, Изправи се БГ, Левицата и други леви обединения. Следващата седмица БСП – Обединена левица ще открие официално предизборната си кампания в Благоевград.

Comments

comments