Играй и СПЕЧЕЛИ ваучер на стойност 100 лв. от BG MARKET!

 

BG MARKET организира игра за всички клиенти на онлайн магазина. Всеки, който пазарува през
онлайн супермаркет ще има възможност да се включи в томболата и да е един от тримата късметлия, които ще получат ваучер на стойност 100 лв.

Веригата супермаркети BG MARKET, освен физическите магазини, от няколко години предлага и
услугата за онлайн пазаруване и доставка до дома. В последните месеци, когато света е изправен пред предизвикателството с пандемията от COVID-19, това освен най-удобният начин за пазаруване, стана и най-безопасният.
Сега, собствениците на BG MARKET са решили, да направят още един, пореден жест към своите клиенти подарявайки 3 ваучера за пазаруване в онлайн магазина, всеки на стойност 100 лв.

Как може да участвате?

Отговорете на въпроса, който ще намерите на интернет адрес https://bgm.bg/томбола и участвайте в играта, за да имате шанс да спечелите.
За да участвате в играта трябва да отговорите на въпроса (няма правилен или неправилен отговор) и да попълните данните си, чрез които от веригата ще могат да се свържат с вас, при условие че сте един от печелившите участници.
Ще бъдат изтеглени трима (3) печеливши и на всеки един от тях, ще бъде даден ваучер от 100лв. за пазаруване в онлайн супермаркет BG MARKET. Всеки участник може да спечели максимум 1 ваучер.
Играта свършва на 20.11.2020 (Петък), в 23:59:59ч. Вписвания след тази дата и час, няма да
участват в томболата.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 23.11.2020г, в 12:00. Ще се свържем с тях по имейл и телефон и ще ги публикуваме на страницата ни във фейсбук.
На въведения от вас имейл ще получите код за отстъпка на стойност 100лв., който може да използвате при приключване на поръчката си.

Comments

comments