Майката на Кристиян Николов е причинила катастрофа със същия автомобил през 2015

Автомобилът Audi Q7, с който Кристиян Николов предизвика инцидента, отнел живота на Милен Цветков, е участвал в друго произшествие преди 5 години. Колата е била шофирана от майката – Десислава Николова.
Това е видно от съдебно решение на Софийския районен съд от 2017 г, цитирано от clubz.bg, според което Николова е призната за виновна за причинено от нея пътно-транспортно произшествие и е осъдена на глоба от 1000 лв.
На 2 октомври 2015 г. късно вечерта автомобилът на Николова е навлязъл в насрещното движение и е ударил „Рено“, чийто водач е получил средна телесна повреда.
Крайното решение на съда е, че освобождава от наказателна отговорност Николова и й налага административно наказание глоба в размер на 1000 лв.
 

Според информация на БиТиВи на посградалия водач на „Рено“-то, който е получил счупване на бедрената кост, застрахователят е платил 25 хил. лв.

Решението на съда не е обжалвано от Николова, но от прокуратурата не отговориха дали е било протестирано пред горната инстанция.
„Дневник“ попита и очаква отговор и дали ще бъде възобновено делото, за да се изясни това, което градските легенди според clubz.bg разказвали: дали Николова не е прикрила сина си през 2015 г., , който тогава е бил непълнолетен, като е поела вината за произшествието.

Comments

comments