Депутатът Атанас Стоянов влиза в битка за кметски пост в Сандански

71037019_2383886205160709_5199193216162725888_n

Добрите идеи да станат градивни решения, зарича се кандидатът на ВМРО за кмет на Сандански

На събрание на градската структура номинацията му е била гласувана единодушно, а дни по-късно и одобрена от централата на партията в столицата.Кандидатът за кмет е народният представител и член на националното ръководство на партията Атанас Стоянов. .В кампанията Атанас Стоянов залага на открит и позитивен диалог.


В своята Фейсбук страница Атанас Стоянов написа следното:

Уважаеми приятели и съграждани, предстои ни поредното политическо предизвикателство – изборите за местна власт. Избори, важни за всеки, на когото не му е безразлично бъдещето на Сандански и общината ни.

Ние от ВМРО се регистрирахме и заявихме активното си участие в тях. Искрена признателност към всички наши съмишленици, които издигат и подкрепят моята кандидатура за кмет на Сандански. Приемам го като чест за мен, а най-вече и като отговорност към бъдещето на града и общината ни. Приех номинацията ми и за да бъде дадена възможност на съгражданите ни да имат своя избор – избор информиран и мотивиран, избор разумен и смислен. В предстоящата кампания отново ще заложим на открит и позитивен диалог, търсейки единението, а не конфронтацията. И вярвайки, че политика може да се прави и с човешко лице – политика, близо до хората при решаването на ежедневните проблеми. Нека всички ние, които обичаме родното си място, да се опитаме да намерим вярната посока, чрез която добрите идеи да станат градивни решения. Без демагогия, а с много работа. Защото Сандански е нашият общ дом! Нека го подредим заедно!


Стоянов се впуска в битката за кмет на града срещу Кирил Котев от ПП ГЕРБ, Младен Тимчев, подкрепен от БСП и Яне Янев от РЗС.

 

Comments

comments