Две свободни позиции в РЗИ-Благоевград, нито един кандидат не отговаря на изискванията

work

Две свободни позиции обяви Регионална здравна инспекция – Благоевград, но нито един кандидат не бе допуснат до конкурс. Така вакантни са местата за длъжността „Инспектор“ в Дирекция „Обществено здраве“, отдел „Държавен здравен контрол”, както и за „Главен инспектор“ в дирекция „Надзор на заразните болести“,  отдел „Противоепидемичен контрол“. 

Конкурс за Инспектор в дирекция „Обществено здраве“, РЗИ обяви още на 18 март. На 3 април стана ясно, че и тримата кандидати, подали документи, не са допуснати до участие в конкурса по една и съща причина – образователно-квалификационната им степен не отговаря на изискванията. Така на 5 април, мястото отново бе обявено. Кандидатите за него са същите, както и на първия конкурс, и не са допуснати до явяване отново поради същата причина.

За длъжността Главен инспектор“ в дирекция „Надзор на заразните болести“, документи е подал един от тримата отхвърлени от позицията „инспектор“ в Дирекция „Обществено здраве“. Той отново не е допуснат до конкурс заради това, че образователно-квалификационната му степен не отговаря на изискванията.

 

 

Comments

comments