8-ми рожден ден празнува ГС „Екип“, председателят Вл.Елезов по-уверен и с безусловната подкрепа на членовете поема към местните избори за кмет

Благоевградското гражданско сдружение „ЕКИП” празнува осми рожден ден вчера на традиционното в последни години празненство. Пред около стотина души, председателят на сдружението Владимир Елезов, приветства симпатизантите, благодари им за подкрепата и заяви, че е много по-уверен и целеустремен и изрази силна надежда в успеха на есен на местните избори.
“ Програмата на сдружението е в процес на изготвяне, почти е готова и листата ни, в която освен познатите лица от миналите избори ще има и нови такива. Основната ми цел е да помогнем на бизнеса в града, защото бизнесът е този който осигурява работни места, пълни хладилниците и плаща такси в общината.Такси , които ще отидат за образование , здравеопазване, култура и където е необходимо.“, каза още Елезов.
Той не пропусна да отбележи и гордостта си от влизането на ОФК „Пирин“ в „А“ група, което е плод на съвместни усилия.Владимир Елезов сподели, че ще продължава да работи в посока на това условията на живот в общината да се подобрят и да се разрешат множество проблеми, които до момента не са разрешени, както и изрази ясна позиция, че не е доволен от управлението на града през последните години.
Широка подкрепа получи той и Сдружението от всички присъстващи, които дойдоха на празника , основно да покажат , че стоят зад своя председател и ще продължат да работят в един екип.
След официалните приветствия и пожелания стартира купон и като на рожден ден празникът продължи до малките часове на нощта с много песни, танци и веселие.

Comments

comments