700лв. задигнаха от чантата на жена в поликлиниката в Благоевград

Жена от село Долно Осеново беше обрана в поликлиниката в Благоевград. Неприятният инцидент станал в аптеката на първия етаж на сградата, където неочаквано ловък крадец задигнал пари от чантата на жената.
„Жената е оставила чантата си отворена, без надзор на пейка в помещението“, каза управителят на охранителната фирма Емил Георгиев. В същото време в аптеката е имало още 10 клиенти, които са чакали на опашка. На камерите на охранителната фирма се наблюдва потокът от пациенти по стълбите и коридорите в сградата, следи се всеки, който влиза и излиза, ала в самата аптека се извършва наблюдение от нейната фирма.
„Записите от нашите камери са предадени на служители на реда, четири охранители от фирмата ни са пристигнали на място”, обясни Георгиев.
По думите на жената са задигнати около 700 лв., пише struma.bg.
Само преди няколко месеца охранителите на поликлиниката заловиха крадец, който беше влязъл с взлом в лекарски кабинети, открадвайки медикаменти.
Марица.бг припомня, че Долно Осеново се прочу последните дни с още един инцидент. Там в неделя момче на 6 години пи отрова за плевели, която впоследствие се оказа отрова за хлебарки.

Comments

comments