Разчленилият трупа на дъщеричката си баща живеещ в Гърция имал връзка с травестит

27-годишният Станислав Бакърджиев, заподозрян за извършването на особено жестокото убийство на 4-годишната Ани в Гърция, имал връзка с травестит на име Ася от България през 2007 г.
Освен подробности от шокиращите му показания, че е разчленил и сварил тялото на дъщеря си, излязоха и детайли от личния му живот.
Станислав нямал собствено жилище, а живеел от хотел на хотел. “Беше психопат. Взех го от улицата и го направих човек. – разказва травеститът, с когото имали взаимоотношения и делели общ покрив. – Давах му пари, а той ме пребиваше. Димитрина (майката на Ани – б.р.) знаеше, че сме имали връзка, защото се познавахме от пияцата. И двете проституирахме там. Тя не издържаше вече с него, той ѝ измъкваше всичките пари – разказа той. – Давах му пари, започна да иска повече. Промени характера си, започна да ме бие повече.
Проявих търпение, не исках да го загубя. Обичах го. Живяхме заедно до 2011 г., когато се запозна с майката на Ани. Искаше да се ожени, казах му “окей, направи своя избор, нямам проблем”. Разбира се, Димитрина знаеше, че имахме връзка, и му го натякваше постоянно. Караха се много. Може да казвам, че е психопат, но това, което е направил, не мога да го осъзная още”, допълва Ася. По-рано вчера медии написаха, че травеститът, с когото бащата на Ани имал връзка, се казва Роза.
Малката Ана живеела сред насилие, наркотици и чести побои, упражнявани от бащата не само върху 25-годишната ѝ майка Димитрина Борисова, но и върху детето. Това става ясно от досието по делото.
Според разкритията до момента Ани е била убита на 8 или 9 април, а бащата се отървал от тялото, като го разчленил и сварил. След това дни наред изхвърлял частите от него в кофи за боклук, за да не бъде разкрито деянието. По време на разпитите той признал как се е отървал от тялото, но отричал, че е убил детето си. Станислав твърдял, че го е намерил мъртво в леглото и изпаднал в паника.
Днес психолози опитваха да разгадаят личността на предполагаемия извършител. “Става въпрос за психопат, който изпитва удоволствие от болката на другите. Това, че е извършил престъплението по този начин, показва, че всичко е планирано, а не е спонтанно извършено.“ – констатираха те.

Comments

comments