6-7 души общо спретнаха протест и контрапротест за Слави Бинев

Общо шест-седем души се събраха в градинката на „Кристал“ за протест и контрапротест около назначението на Слави Бинев за председател на парламентарната комисия по култура и медии. Този човек е спортист, не се е занимавал с нищо подобно, посочи актьорът Аргир Аргиров. Той допълни, че тези 240 души, които са гласували за Бинев са луди и трябва веднага да подадат оставката си. Какво от това, че е мениджър. Достатъчно ли е да си прочел повече от „Винету“, за да оглавиш тази комисия, посочи Аргиров.Журналистката Еми Барух пък припомни, че човекът, който трябва да ръководи комисия по медиите има биография в тази област, след като нападнал националната телевизия, а сега искал да влезе в диалог с медиите.

Познава го от много години и той се е доказал като бизнесмен и мениджър и аз смятам, че той е много подходящ за поста. Той е помагал доста на изпълнителите – спонсор е на много концерти и фестивали и меценатства. Има сериозен административен капацитет и помага на културата, защити Бинев певицата Кристина Димитрова.
Министър на културата е един мултак, Слави Бинев ли е проблемът, посочи друг негов защитник.

Защитниците и противниците на Бинев поканиха в 14,30 в същата градинка всички, които желаят да изразят подкрепата или несъгласието си с назначението му.

Comments

comments