59-годишен мъж с избити зъби е приет в санданската болница

59-годишен мъж е приет в санданската болница, след като бил пребит край обора си. Илия Варсаминов, който е баща на фермера Костадин Варсаминов, бил извел на паша кравите, когато двама мъже го атакували, като единият с брадва гонел кучетата, докато другият, Г. Мишкакаров, го налагал, пише struma.bg.
Варсаминов се обадил на тел. 112 и пристигнали линейка от Спешна помощ и полиция. Мъжът е транспортиран в санданската болница с оток на едното око и разкъртени два зъба. Медиците направили необходимите изследвания на рентген и скенер. Тъй като нямал сериозни наранявания, пациентът е освободен на домашно самолечение.
Близки до пострадалия 59-годишен мъж разказаха, че той си е извадил медицинско и заявил, че ще съди нападателя. Синът на Ил. Варсаминов е уведомил полицията, че срещу баща му са отправени заплахи за убийство с ловно оръжие.
Опонентът му е бил отведен в РУП – Сандански, където представил пред ограните на реда своя версия за случилото се: той като казал, че кучетата на Варсаминов го нападнали, което го афектирало, след което си разменили обидни думи с Варсаминов, прераснали наркая в меле. След разпита Мишкакаров е бил освободен.
Работата по изясняване на случая продължава.

Comments

comments