5 трика, когато решите да правите спортни залози

Спортните залози са вечна класика в букмейкърските сайтове, като изключително много фенове на хазартните игри ги обожават – особено онези, посветили много часове от живота си, гледайки любимите си отбори. Когато сте взели решение да направите залог в букмейкърски сайт като Bwin или Ефбет, трябва да имате наум някои правила, трикове и улеснения за по-печеливши залози и по-поносими загуби. В тази статия ще обърнем внимание именно на нещата, с които трябва да сме наясно, преди да се обърнем към букмейкър.

Залагайте на по-силните, а не на любимците ви

Колкото и да обичате даден отбор, фактите са факти – най-вероятно ще се случи вашият фаворит да се изправи срещу тим с по-добри способности, играчи или просто по-добър бюджет. Когато залагате на мач, то трябва да бъде в полза на по-силния тим, именно заради шанса той да спечели мача, колкото и да не ви се иска. Въпреки всичко, никой не ви кара да залагате насила – ако прогнозите за мача не ви се нравят, пропуснете паричния залог.

Колкото по-висок коефициент, толкова по-добре

 Подобно на първото правило, това твърдение се основава на факта, че коефициентите са правопропорционални на реалната вероятност – проста математика! За да увеличите шансовете си за печалба, обърнете внимание кои са отборите или играчите с най-голям шанс за победа и се насочете към тях. Разбира се, винаги има изключения и ако вие сте твърдо убедени, че отборите с по-слаби коефициенти също имат шанс – имате право! Четете по-нататък.

Вашата преценка е преди статистиките

Колкото и странно да звучи, това е факт: статистиките са важни, но не повече от човешката преценка, оценка и дори интуиция. Резултатите от минали игри са факт, който трябва да имаме в предвид, преди да играем, но ако обаче сме убедени в резултат, който не отговаря на тези статистики, по никакъв начин не сме длъжни да се съобразяваме с тях – рискът е част от играта и не е нещо лошо, стига да е премерен, добре обмислен и подплатен със стратегия.

Поискайте второ мнение

 Според нас, никога не би била излишна втора гледна точка, особено стане ли въпрос за поемане на риск. Има значение и до кого ще се допитате – нашият съвет е да поискате мнение на лице, по-добре и по-подробно запознато с материята на спортните залози. Ако нямате познати, които да разбират и да се интересуват повече от подобни теми, обърнете се към сайтове за професионално изготвени прогнози, ревюта, коефициенти и експертни мнения. Пример за такъв сайт е платформата на Efirbet, където освен че ще получите безплатни точни и подробни прогнози, можете да видите къде има изгодни бонуси, как се класират букмейкърите по рейтинг и какви са най-актуалните новини в сферата на хазартните игри.

Не се опитвайте да наваксате загубата бързо

 На всеки залагащ в даден момент му се е случвало да претърпи загуба, било то голяма или малка. Много хора в такъв случай се ядосват и започват да правят големи залози, които да компенсират изгубените средства. Това е голяма грешка, тъй като когато емоциите надделеят над разума, се случват най-необмислените залози, чието бъдеще е един сигурен провал. За да компенсирате правилно загубата си, изчакайте да се успокоите, издебнете подходящия момент за по-голям паричен залог и действайте! Това е най-печелившата стратегия.

Това бяха пет от най-често срещаните трикове и правила за успешни спортни залози. Отново ви напомняме да играете отговорно и с цел забавление. Избирайте надеждни букмейкъри и винаги проверявайте техните лиценз, рейтинг, отзиви и рецензии. От нашия екип пожелаваме на феновете на спортните залози приятни и успешни игри!

Comments

comments