5 любопитни неща, които виртуалната разходка предложи на бизнеса и на потребителите

n1n1

Виртуалната разходка е абсолютен хит в интернет и то само няколко месеца след нейното разполагане в картата на Google. Чрез платформата StreetViewTrusted.  предложи на потребителите по целия свят, на своите клиенти и на бизнеса като цяло – услуга, която улеснява търсенето и намирането на различните бизнеси, както и позиционирането им в градската среда.

Следващите редове, показват 5 неща, с които бизнесът и клиентите разполагат, когато имат на разположение виртуална разходка.

Виртуалната разходка вече намира толкова широко приложение, че както си седите вкъщи и сърфирате в интернет, можете да се озовете в двора на манастир в Непал, да разгледате зоологическа градина в Бразилия, или да се запознаете с интериора на най-изискания нов модел пътнически самолет. Или да предприемете стъпки за използването на бизнес предложение.

Виртуалната разходка не е задължително да ви носи до екзотични дестинации. Нейната употреба се свежда до изключително практични и ежедневни нужди, които да ви отведат до потенциални градски дестинации.

С подобряването на качеството и на достъпа до виртуалната разходка, се увеличиха хората, които включват своите компютри, таблети или смартфони , за да разгледат сгради и дестинации с определен личен интерес. Исторически забележителности, музеи, галерии – културната експозиция в даден град, близък или далечен.

Потенциалният клиент на агенции за недвижими имоти, освен че може да разгледа квартала – чрез GoogleMaps – с помощта на StreetViewTrusted, може да разгледа имотите и да надникне в интериора им. Разбира се брокерите не се бавят и масово заснемат обектите с новата технология.

Виртуалната разходка излиза на добра цена, която бързо се възвръща, но за клиентите, които са се впуснали да разглеждат вашите обекти, тя е като безплатен билет, който е само на един клик разстояние. Клиентите на вашите компании и услуги, не само ,че се задържат повече време във вашия сайт, но и се завръщат там.

Източник: businessview.bg

Comments

comments