Галчев се връща в групата на ЦСКА София

Борис Галчев ще бъде реабилитиран в ЦСКА-София. Наказаният до второ нареждане полузащитник може да се завърне сред 18-те избраници на треньора Едуард Йорданеску още за гостуването на Ботев в Пловдив в събота. В краен случай това може да се случи и за вечното дерби с Левски на 15 октомври.
До реабилитацията се е стигнало след серия от разговори между него и шефовете. За начало Галчев ще попада в групата, но ще остава сред резервите. В ЦСКА-София вече се оформи португарско трио в полузащитната линия, съставено от Пинто, Симао и Руи Педро. На този етап Галчев ще бъде първи избор за алтернатива.
Другият наказан за нарушаване на дисциплината играч – Павел Головодов, също скоро ще се завърне в групата за мачовете на юношите старша възраст и евентуално дублиращия състав на ЦСКА. Той също е разговарял с шефовете за поведението си.
И двамата футболисти са добре известни в Пиринския край. Галчев е роден в Добринище. Юноша и бивш футболист на Пирин/Благоевград/.Головодов пък е от Гоце Делчев В началото на годината стана изключително популярен покрай голямата му семейна трагедия….

Comments

comments