4 ТОП съвета за начинаещи играчи на рулетка онлайн

Ето списък с 4 лесни за прилагане съвета, които могат да използват както любители, така и опитни играчи на рулетка. Дори и да не можете да победите рулетката, можете да ограничите загубите си всеки път, когато играете.

 

Контрол на скоростта на играта при онлайн рулетка

Колкото по-малко рискувате, когато играете рулетка, толкова по-малки ще са загубите. Съществуват много и различни начини да намалите сумата, която рискувате.

Един добър начин да намалите риска, който не сте покрили, е да залагате на по-малко завъртания на час, когато играете. Когато играете в казино на живо, единственият начин да намалите завъртанията си на час е да не залагате на всяко завъртане.

Това е много по-лесно, ако играете онлайн или с мобилна версия на рулетка. Никой не ви гледа как играете или управлявате масата на рулетката, така че можете да играете толкова ръце, колкото искате на час. Онлайн рулетката също носи риск, който е същия, като опасностите с автоматичните машини за рулетка в казината.

 

Опасности, които крие машината за видео рулетка

Някои казина започнаха да предлагат електронни опции на рулетка. Това е като да играете онлайн, но на слот машина или машина за видео покер.

Опасността, когато играете рулетка на електронна машина или онлайн, е, че всъщност можете да играете много повече завъртания на час, отколкото когато играете рулетка на живо.

Когато правите повече завъртания, рискувате повече пари, а както знаете, това води до по-големи загуби. Ето защо трябва да внимавате колко бързо играете рулетка. От друга страна, можете да играете бавно електронна рулетка, ако имате самоконтрол.

 

Повече от две 0

Няколко колела за рулетка имат повече от 0 и 00 интервали върху себе си. Ето правилото, което трябва да запомните. Колкото повече 0 сектора има на колелото, толкова по-лоша е играта. Ако може да играете френска рулетка, се откажете от европейската и американската опция. Ако не може да намерите маса с френско колело на рулетка, по-добре изберете напълно друга игра.

 

Системите за рулетка са ненадеждни

Някои играчи се стремят да изпробват системи в играта на рулетка, като си мислят, че така ще си спестят много пари и време.

Може да опитате да играете с такива системи, но по-важно е да се постараете да разберете логиката и математиката зад играта. Всъщност, не можете да победите рулетката със система, без значение каква е.

Ако трябва да опитате няколко системи, изпробвайте ги, играейки безплатно рулетка, за да не загубите истински пари. Използвайте системата достатъчно дълго, за да не се заблуждавате, че краткосрочната победа, дължаща се на късмет, представлява успешна система.

Comments

comments