4 знака, че душата ви се е прераждала няколко пъти

Има хора, които се чувстват цял живот млади по дух. Те дори в по-късна възраст се държат и обличат като млади хора. Обратното, има хора, които от деца са някак по-сериозни, зрели и мъдри от връстниците си. Това обикновено се свързва с многото прераждания на душата им, която е минала на друго еволюционно ниво и е по-съзряла.

Ако вярвате в преражданията и можете да се идентифицирате със следните 4 личностни характеристики, то тогава по всяка вероятност и вие имате „стара душа“:

1. Търсите мъдрост и познание

Една от най-впечатляващите черти на старите души е техният ненаситен апетит към мъдрост и познание. Вероятно четете много и усвоявате лесно новата материя. Със сигурност имате висок морал и добра ценностна система, които са вследствие на вашия духовен растеж. Вероятно често разсъждавате върху Вселената и всичко, свързано с нея. Сигурно и приятелите ви често ви търсят за съвети, чувствайки вашата природна мъдрост.

8856e9c318f672019514d323533dda71

2. Често отхвърляте модерните неща

Ако културата на знаменитостите, популярната музика, бързото хранене, висшата мода са неща, които не ви допадат и/или не ви вълнуват, вероятно виждате нещата отвъд масата и знаете, че модата носи своите ограничения на духа. Ако предпочитате алтернативните социални кръгове, по-здравословния начин на живот, ако чувствате дълбока връзка с природата, вероятно сте стара душа.

3. Имате силна интуиция

Мъдрите хора осъзнават силата на интуицията си. Те разбират, че несъзнаваният ум притежава огромно богатство от информация и опит. Ако вие се доверявате на шестото си чувство при вземането на решения, значи сте по-зрели в духовен план от други хора.

4. Не държите на материалните неща

Хората, които се вълнуват от материални неща, вместо да се стремят към духовно развитие, са консуматори, които най-вероятно са по-млади души. Ако вие гледате на живота през по-широк обектив, разбирайки че светът се крепи на сложна мрежа от взаимодействия, в които материалните неща трябва да бъдат поставени на заден план, а на преден да са неща като уважение, любов, мир, загриженост за другите и за околната среда, може да се идентифицирате като стара душа.

Източник: tialoto.bg

Comments

comments