4-годишната Ани е жертва на сатанински ритуал?

Има подозрения, че 4-годишната Ани е била заклана, разчленена, сварена и преработена по модела на специфичен обред, напомнящ сатанински ритуал, изразяват полицаи от отдел „Убийства“ на Дирекцията по сигурността в Атина.
Основания за подозренията идва от фактът, че детето е заклано през Страстната седмица, а от последните части от тялото на момиченцето бащата се е отървал на самия Великден.
Биологичният баща на Ани – 27-годишният Станислав Бакърджиев, е признал, че е накълцал детето си късно през нощта на Велики четвъртък. След това е сменил показанията си, заявявайки, че е извършил зверството на Велика сряда.
Никой обаче не би могъл да знае каква точно е истината, тъй като всичко се основава на показанията на бащата, който само е признал, че е разчленявал трупа на детето до неделя – Великден.
Ако е вярно, че обвиненият в убийството на родната си дъщеря Станислав Бакърджиев е следвал сатанински ритуал, полицията в Атина трябва да разкрие дали с него в конкретния ден не е имало и други хора.
Източници на вестник „24 часа“ по повод тази версия, по която работят гръцките следователи, разкриха, че съществуват данни за подобни кръгове, които търсят деца за жертвоприношения всеки Великден.

Comments

comments