Юношите на Пирин Бл паднаха от Вихрен в Сандански

Отборът на Вихрен победи юношите на Пирин/Благоевград/ до 19 години с 3:1 в контролна футболна среща играна в Сандански. Тава бе втора поредна победа за отбора от Сандански, след като в четвъртък биха и Пирин ГД с 2:1.
Венци Стоянов откри за домакините в 24-та минута, а малко преди края на първото полувреме Петър Христов от фаул изравни за малките орлета.След почивката възпитаниците на Стойко Найденов вкараха два гола и спечелиха мача. Най-напред след час игра се разписа 18-годишният Петър Дънгов с глава, а малко по-късно домакините вкараха и трети гол от дузпа чрез Илия Каталски. За разлика от мача в четвъртък когато игра за Вихрен и дори вкара гол, националът Илиян Мицански изобщо не се появи на стадиона в родния си град.
През следващата седмица отборът на Вихрен ще играе още две контроли – в сряда 27.07. с Борислав/Първомай/ и в събота 30.07. с Марек /Дупница/. От понеделник юношите на Пирин/Благоевград/ заминават на подготвителен лагер в Банско за 10 дни заедно с връстниците си от ЦСКА София , Славия и Локомотив /Пловдив/.

Comments

comments