3-те зодии, които ще срещнат любовта този септември

Дали Стрелец и Лъв ще задълбочат отношенията си с хората, които ще срещнат в началото на септември? Кои зодии ще се съберат с виртуозни любовници? И на кой късметът няма да му се усмине точно сега? Нека разберем още сега:

 

От началото до средата на септември звездите ще срещнат любовта с хората, родени под знаците на Везни, Водолей и Близнаци. През този период транзитната Венера, планетата на любовта, ще изгради хармоничен аспект на тригона към Слънцето за тези знаци. В същото време Венера ще бъде в дома на Везни, което ще благоприятства възможно най-хармонична комбинация за тях. Любовният късмет няма да заобиколи родените под знака на Лъв и Стрелец, но при тях е по-голяма вероятността за ярки, но по-краткосрочни авантюри, които ще се възприемат по-скоро като подаръци от Съдбата. Звездите съветват хората, родени под знака Дева да позволят на романтичната си натура да покаже какво умее, за да си осигурят незабравими спомени с тези, с които ще се запознаят.

 

Кои са зодиите обаче, които няма да имат толкова голям късмет на любовния фронт? Това са Овен, Рак и Козирог. Венера ще е доста напрегната по отношение на тях, като тук също е по-подходящо да се говори за задълбочаване на вече съществуващи проблеми от любовно естество, отколкото за нов романс. За щастие, това няма да продължи дълго и няма да доведе до фатални загуби.

 

 

Втората половина на септември ще бъде тежък период за любовта, тъй като Венера преминава в знака Скорпион. Този транзит обаче, че се окаже най-печеливш за хората, родени под другите водни знаци – Риби и Раци. Те обичат емоциите и страстите, дори и понякога да са наранени след това. Не всичко ще бъде по техните правила, тъй като те са доста свободолюбиви, но важното е, че в края на месеца, хармонията ще възържествува.

 

 

 

 

Източник: Dama.bg

Comments

comments