3 ТОП съвета за привличане на богатство

Привличането на богатство е нашумяла тема в индустрията за правене на пари, но реално ли е или просто начин да се продадат повече пакети с курсове и книги? По-важното е, има ли нещо в теорията за привличане на богатство, което може да помогне на играчите на хазартни игри да станат по-успешни?

Предлагаме ви 3 топ съвета за това как можете да използвате привличането на богатството като магнит, за да станете по-добър играч.

  1. Какво е привличане на богатството? Привличането на богатство е едно от най-популярните понятия в индустрията за бързо забогатяване и печелене на пари. Основната причина, поради която то е толкова актуално, е заради начина, по който някои търговци го използват и рекламират продукти като книги и курсове за него.

Друга част от него е свързана с човешката природа. Наистина трябва да работите върху начина ви на мислене, но истината е, че това също изисква труд и усилия. Разбира се, трудно е да продадете на някой продукт, който изисква много труд. По-лесно е да го продадете, ако изглежда, че с него се получават положителни резултати, без да се върши реална работа.

Можете да правите неща, за да увеличите шансовете си за придобиване на богатство. Това могат да са неща, с които да увеличите шансовете си за печалба, когато залагате. Не може да очаквате големи резултати от извършването само на определени действия Трябва да изградите цялостна стратегия.

Работете върху вашето мислене, спрямо хазарта. Трябва да предприемете също така действия и в някои други области. С други думи, вие също трябва да промените това, което правите.

  1. Мислете така, че да привлечете богатството в живота си. Първото нещо, което трябва да определите, е дали привличането на богатство е реално постижимо и ако е реално, какво можете да използвате от него, за да станете по-добър играч?

Привличането на богатство може да стане реално, ако го разбирате и сте готови да работите за него. Това не е вълшебно хапче, което ви позволява да забогатеете, седейки на дивана си, сърфирайки в интернет или гледайки телевизия. То ще започне да работи, ако го накарате да работи.

Съществуват неща за привличането на богатство, които можете да направите при хазартните игри. Те започват с вашето възприятие и начина, по който мислите. Това не е единствената стъпка, която трябва да направите, но е важна първа стъпка.

Можете да се научите да побеждавате в някои хазартни игри. Това е доказано математически и от малък процент от играчите. Ако решите, че искате да сте печеливш играч е възможно да приемете този факт.

Следващата стъпка е вярването, че можете да го направите. Кажете си: „Други могат да го направят, така че мога да го направя и аз“.

Просто трябва да научите какво правят победителите и да започнете да правите същото.  Основното нещо, което правят печелившите играчи, е да търсите предимство. Трябва да търсите начини да спечелите, вместо просто да играете игри по начина, по който казината искат да играете. Ще подчертаем още веднъж, че вашето мислене е важно. То е нещо, с което да започнете, но далеч не изчерпва темата.

  1. Играйте на игри, на които се печели. Умните предприемачи научават как други хора печелят пари и след това се опитват да правят същите неща. Това има голям смисъл и това е същото нещо, което трябва да направите като комарджия.

Отговорете си на въпросите – какви хазартни игри играят печелившите играчи и как се възползват от тези възможности.

Ако правите задълбочено проучване на играчи, които печелят, ще установите, че по-голямата част от тях участват в малък брой възможности за хазарт. Ето най-популярните възможности, от които се възползват:

  • Блекджек, използвайки техники за предимство;
  • Турнирни по покер;
  • Хазарт със спортни събития;
  • Залагане на конни надбягвания.

Това не означава, че е лесно да се научите как да побеждавате в тези игри.  Освен това трябва да правите нещата по различен начин. Настройте се за успех, като правите нещата по същия начин, както правят печелившите играчи. Победителите всъщност не залагат и вие също не бива да залагате.

Научете се как да създадете печеливши възможности и започнете да проследявате всичките си резултати. Можете да използвате стратегии за привличане на богатство всеки път, когато залагате.

Comments

comments