2016 година: годината на Огнената маймуна

Китайската нова година започва на 8 февруари.

За всичките 12 животни от китайския зодиак, 2016 е година на прераждане на бойния дух. През тази година ще забележите по-чести успехи в начинанията ви, а всички злополуки ще бъдат овладявани бързо.

За хората, които са родени в някоя от годините на огнената маймуна, 2016 ще бъде интензивно пътешествие в усъвършенстване на самите себе си. Маймуните имат силна материална мотивация и ще се насладят на ожесточена битка през годината.
За всичките 12 животни от китайския зодиак, при положение, че представителите им покажат търпение и постоянство, 2016 е перфектното време за получаване на ободряваща енергия.

Ако започвате нов проект, убедете се, че работите с правилните партньори, защото новите енергии, които се вливат, означават също и по-големи рискове в случай на провал. В работен план, ако останете фокусирани и обградени от точните хора, бизнесът ви може да озрее достатъчно за големи успехи през 2016.

Годината на Огнената маймуна, както е доста благосклонна в материален план, така може да бъде подходяща и за семействата и двойките да преосмислят дневните си занимания и да разнообразят рутината.

2016 не е годината на навиците, а негативната енергия бързо ще бъде отхвърлена. Комбинацията от огън под знака на маймуната ще донесе виталност както за бизнеса, така и за интимните отношения.

През 2016 година, политическото напрежение е по-силно, а консервативните правителства и финансовите организации ще имат затруднения. Хората и парите се движат из света с все по-бързи темпове и само най-смелите представители на 12-те зодиакални знака ги очакват големи успехи през новата година.

Годината е изключително подходяща за промени в организацията на социалния ви живот, защото някои ваши приятели може да започнат да се държат по-странно и да ви завиждат, оставяйки ви разочаровани и объркани.

2016 година, въпреки всичко, ще бъде година на оптимизъм, щастие и семейни събирания.

Comments

comments