Доц. д-р Марин Михов и Мария Цветкова: Ще работим в интерес и защита на правата на българите не само в родината, но и в Република Северна Македония, Западните Балкани и навсякъде по света

 

 

Кандидатпрезидентската двойка на ВМРО-БНД доц. д-р Марин Михов и Мария Цветкова започна от Благоевградска област своята предизборна обиколка в страната. 
Пред нашата камера, те споделиха, че ще работят в интерес и защита на правата на българите не само в Родината, но и в Република Северна Македония, Западните Балкани и навсякъде по света, изложиха и своите приоритети и цели, които са си поставили по пътя към „Дондуков“ 2.

 

Сред приоритетите  на кандидатпрезидентската двойка на ВМРО-БНД е опазването на историята и традициите на българите, които стоят в основата на всеки силен народ.

„Българските граждани от години искат промяна на системата, но до момента,  получават подмяна и повторение на една и съща реалност, на едни и същи герои. Хората гласуват за едно, но получават друго.“, коментира доц. д-р Михов. Той подчерта още, че заедно с Мария Цветкова ще работят в посока именно на промяната, която хората искат. Силна президентска институция, носеща отговорност е в основата на техните цели.

“ Има начертани дълбоки, червени,  разделителни линии в България през последните години. Това трябва да се промени и ние, ще работим за това. Нашата цел е обединение, а не разделение на българския народ.“, допълни Мария Цветкова. Според нея, причината, поради която политическите партии не успяваха да се обединят през последните месеци е, защото единственото, което ги е интересувало е това, кой какъв пост ще заеме.

Кандидатпрезидентската двойка бе категорична, че ще се опита да намери общ език с всички партии, за да се постигне едно градивно мнозинство, което ще работи в интерес на България и българите. “ Единствената партия, с която няма да говорим  е ДПС.  ТЯ е противоконституционна и в пълно противоречие с нашата идеология.“, заяви Мария Цветкова.

Какво още споделиха те в Благоевград, можете да видите във видеото.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Comments

comments