18-годишен убил с брадва млада жена и нейната дъщеричка, искал да извърши полов акт с мъртвата майка

Обвиненият за двойното убийство, което Мерт Мехмед е осъществил по особено жесток начин, искал да осъществи полов контакт с трупа на майката. Това става ясно от обвинителния акт, внесен от прокуратурата в Кърджалийския окръжен съд.
Припомняме, че в края на април миналата година убийството на 24-годишната Джейлян Юсуф и дъщеричката ѝ Джейда Реджеб, на 8 г., шокира малкия родопски град. За зверския акт беше подведен под отговорност 18-годишния тогава ученик в местната гимназия Мерт Мехмед.
Първаначалното намерение на ученика било да открадне от дома на жертвите си пари. Мерт и Джейлян се познавали и били в приятелски отношения, пиели заедно кафето си. Когато Джейлан се събудила от шума, издаден при кражбата, той я съсякъл с носена предварително от дома му брадва. След което по същия начин, с особена жестокост и целенасочени действия, убил и малката дъщеричка.
Обвинението на окръжната прокуратура в Кърджали срещу Мерт Мехмед е за грабеж, придружен с убийство. Максималното наказание, предвидено в закона, е доживотен затвор без право на замяна.
Очаква се процесът срещу Кървавият Мерт ще стартира в началото на есента.

Comments

comments