17- годишната красавица Мария Чакърова от Благоевград, стана главна героиня в нов клип на Борис Дали

Мария Чакърова е на 17 години и е ученичка в Национална Хуманитарна Гимназия „Св.Св. Кирил и Методий“ в Благоевград, от малка се увлича от модата и прави импровизирани ревюта вкъщи пред най-близките си. Към днешна дата има няколко много успешни и завладяващи фотосесии, които се радват на сериозен интерес. Преди дни тя стана главна героиня в последният клип на известният поп-фолк изпълнител Борис Дали.
Самият изпълнител лично поканил Мария да участва, а амбициозната млада дама не се замислила много, тъй като това е нещо което тя споделя,че от малка мечтае да направи.“ Беше много забавно ,но и вълнуващо за мен участието в този клип, тъй като това беше нещо ново за мен.Снимачният ден премина много емоционално, снимахме в популярно столично заведение и целият екип много се забавлявахме.Моята роля в клипа е на „златотърсачка“, моиче което се вълнува от пари,коли и лъскави неща, което не ми е присъщо , но мисля ,че се справих успешно с поверената ми роля“, разказва красавицата и обещава да развълнува доста хора с участието си в него,след като клипа се завърти в ефир.Тя сподели още,че след края на снимките Борис Дали е бил доста доволен от цялостното и изпълнение и заявил,че това е първият и клип ,но със сигурност няма да е последният.Младото момиче е безкрайно развълнувано от това и с нетърпение очаква следващите си ангажименти.
Мария обаче е не само млада и красива, но и много амбициозна и умна, тя ясно си дава сметка, че това е професия която е до време и гради сериозни планове за своето бъдеще.“Смятам да запиша „Право“ и да опитам да се реализирам в тази професия, тъй като модата е до един момент,а аз искам да се надграждам и израствам.Много обичам да пътувам , искам да посетя доста места по света и дори обмислям да се реализирам и установя някъде извън България, защото дори и юрист, завършил и способен в нашата държава нещата се случват твърде несправедливо и извън всякакви норми и закони.“ заключва мъдро чаровницата.

Comments

comments