15 оригинални идеи за градината! Изненадаха дори запалените градинари!

Идеи за градината и градината от собствените ви ръце

  1. Такова вертикално разположение пести ценно пространство! За да го създадете, ще се нуждаете от стари велосипедни джанти и въженца.

thumb1(3)d

2. Стара бъчва може да се превърне в удобен шезлонг.

2

3. Такова устройство е полезно за пренасяне на дърва за огрев за всеки, който е на излет! За да се направи, се нуждаете от плат и две пръчки (могат да се използват за тази цел, пластмасови тръби).

3

4. Не винаги има време и възможност да поливаме цветните лехи. Издигането този прост инструмент, ще забравите за многото часове поливане!

4

5. Всеки от нас у дома не прави нищо с кутиите с кутиите от дискове. Използвайте ги мъдро, направи преносим парник за разсад!

5

6. Временен градински път – страхотна идея за градината! Само си представете, пътечката идва, когато имате нужда от нея!

6

7. Гумени кофа – истински спасител за всички градинари! Лейка и кошница, и една торба, а дори и контейнер за играчки.

7

8. Такава подкрепа под коленете ще се хареса на всички запалените градинари. Сега, много часове на работа, няма да се отразят негативно на здравето ви!

8

9. Рак-трак секира – помощник не само в страната, но и в полеви условия. В крайна сметка, това устройство върши добра работа!

9

10. Не всички градинари знаят, че за да защити вашите ръце не трябва само ръкавици, но също така и специални налакътници. Еластичен плат, който предпазва кожата от коприва, остри клонки, насекоми!

10

11. Дъждовната вода се събира от канала директно в градината! Така може да направите, като купите малко винилов плат.

11

Климатикът разваля външния вид на двора? Скрийте ги в изкуствени храсти!

12

13. Уморихте ли се през цялото време, да гоните досадните мухи от чиниите с храната?Ето такъв похлупак – идеалното решение на този проблем!

13

14. Маркучът няма да е усукан и винаги под ръка, използвайте надеждна стойка.

14

15. Джобно трионче – необходимо нещо. То може да отреже дори най-високите клони, ако просто го вържете за въженце и го преметнете високо през клона, който искате да отрежете, но не можете да достигнете.

15

Източник: zajenata.bg

Comments

comments