1457,26 лв. събраха от кутиите на благотворителната кампания „Великден за Влади“

В края на вчерашният ден Община Благоевград отвори кутиите от благотворителната кампания „Великден за Влади“ и стана ясно, че събраната сумата от гражданите възлиза на 1457, 26лв.

Благотворителна инициатива „Великден за Влади“ бе кампания на родители и деца от II „А“ група на ЦДГ№10 „Мак“ , съвместно с община Благоевград. По време на празничните мероприятия на общината, посветени на Великден, бяха поставени специални кутии за събиране на средства за малката Владимира. Кутиите бяха разположени във фоайето на община Благоевград, в Драматичен театър „Никола Вапцаров“, в сградата на Mall of Blagoevgrad, в сградата на Largo Mall и магазин МЕТРО.

Владимира Китанова е от Благоевград и е само на 5 години. Тя страда от детска церебрална парализа. Специалисти в Китай дават надежда за подобряване състоянието на детето, но за целта са необходими средства. В момента Влади е в Китай, където на момиченцето се провежда специална рехабилитация.

Всеки, който желае, може да се включи, за да сбъднем заедно мечтата на малкото момиченце – да танцува, да тича и играе със своите връстници.
Ето и сметката:

БАНКА ДСК

IBAN BG29STSA93000022481452

BIC STSABGSF

ВЛАДИМИРА ВЛАДИМИРОВА КИТАНОВА

Comments

comments