13/13 от ББЦ Ана Баракова напуска партията, става независим депутат

13-ата листата на ББЦ в Пловдив Ана Баракова, която влиза в парламента, защото има съвпадение на номера й с този на партията, обяви, че няма да се откаже от мястото си в парламента. Тя обяви, че напуска партията и ще стане независим депутат. „Дяко Дяков и Мартин Данона ме карат да се оттегля от парламента. Бях притискана и тормозена. Получавах често обаждания, за да се откажа от депутатското място”, обясни Баракова, която е учителка по биология.

„Подхвърляха ми като разбран човек да вляза в положението и да напусна. Предлагаха ми пост в администрацията. Ако не се откажа, ме заплашваха да ме компрометират. Караха ме да подписвам документи, свързани с ББЦ. Чакаха ме пред училището, пред входа.
Притискаха директора, нарушаваше се учебния процес. Разбиха ми вратата на апартамента. Наложи се да напусна града, защото бях изпаднала в тежка ситуация. Съседите ми са видели, че вратата е отворена, а нищо не е откраднато. Просто цялата ситуация не е в рамките на нормалното. И всичко това става, за да се откажа от депутатското си място. Получих много обаждания и смс-и”, каза още Баракова./БЛИЦ

Comments

comments