12-годишно момиче е изнасилено от двама познати на бащата

Двама мъже изнасилиха 12-годишно момиченце в санданското село Дамяница. Стресирана от преживяното момичето съобщило на майка си едва на четвъртия ден. Само за няколко часа полицията успяла да установи извършителите. Оказало се, че това са двама нейни съседи, съобщава регионалният struma.bg.
Извършването на ужасния акт над беззащитната девойка се е случил на 22 май около обяд в къщата на Калоян И. Той първи извършил полово сношение с малолетната. След него към момичето се насочил и приятелят му, 27-годишният Стойчо Е. Това разказа бащата на детето, който не можеше да си намери място от шока, след като разбрал за бруталното изнасилване на невръстната му дъщеря, пояснява изданието.
„Дъщеря ми е приятелка и съученичка с дъщерята на Калоян. Всеки ден ходят заедно на училище. Живеем на една улица, през няколко преки. Калоян е женен, има три деца, две дъщери и един син. Вторият насилник е разведен, има един син. Не знам какво да направя, боли ме и съм потресен от случилото се”, заяви бащата на жертвата.

Comments

comments