Стефан Филипов и Петър Кънев са полицаите задържани днес в Благоевград.Станаха ясни подробностите около спецакцията на антимафиоти в областния град

На организираната днес извънредна пресконференция, говорителят на главния прокурор- Румяна Арнаудова, съобщи повече информация пред различни регионални и национални медии за проведената в Благоевград спецакция на антимафиоти срещу трафиканти на жени, между които са замесени и полицейски служители. Говорителят на Окръжна прокуратура Благоевград – Весела Стоилова и районният прокурор Борислав Ковачки присъстваха на брифинга, който се проведе в рамките на близо час в сградата на Окръжна прокуратура – Благоевград.

Трима са задържаните, между които двама полицаи. Това са Мартин Филипов /по прякор Дебелия, добре познат с криминалните си прояви /, Стефан Филипов -служител в Първо районно управление-Благоевград и Петър Кънев, временен началник на сектора за Борба с организираната престъпност . Жертвите свидетелствали срещу лицата, склоняващи ги към проституция със заплахи и упражняване не само на психическо, но и физическо насилие са две жени, чиито самоличности към този момент не се оповестява.

Comments

comments