Зам. кметът Янко Янков подаде оставка

yankov


Логична развръзка за няколко наши публикации за санирането в Благоевград.

Тази сутрин, публикувахме статия за връзките на заместник кмета Янко Янков с няколко фирми, саниращи в Благоевград и страната. В публикацията „Стават ясни връзките между фирми-изпълнители в санирането и зам. кметът на Благоевград Янко Янков“ , станаха ясни интересни обстоятелства около изпълнителите по Програмата за енергийна ефективност и зам. кметът.

Няколко часа по-късно,става ясно, че Янко Янков е подал оставка, въпреки това официалната теза е, че оставката е депозирана вчера.

Официалната версия е лични мотиви.
„Заместник-кметът по строителство и сигурност на община Благоевград инж. Янко Янков бе освободен от длъжност по взаимно съгласие.
Заместник-кметът по строителство и сигурност в община Благоевград инж. Янко Янков подаде оставка, която бе приета от кмета д-р Атанас Камбитов. Причините, посочени от инж. Янков в документа, са лични. Оставката е в сила от 12 юни 2017 г.“, се казва в съобщението на община Благоевград.

Въпреки тезата изложена от общинска администрация, оставката става публична случайно или не, след нашите публикации, а до вчера той бе на работа и участва в представянето на Проект „Благоустрояване на градска среда“ и откриването на новия парк.

Comments

comments