„100-те гайди“ на 100 Кила огласиха Летния театър в Сандански

1988516f8bd5d6d8fa9cbc816c2d8421

„100-те гайди“ на 100 Кила огласиха Летния театър в Сандански и се превърнаха в кулминация на второто издание на BG Music Festival. Рапърът бе хедлайнер на галавечерта на конкурса, а малки и големи протягаха ръце за автограф и се нареждаха за селфи с него.

Явор, както е истинското име на изпълнителя, вдигна градуса на настроението с хитове като „Аз съм шест“, „Моето радио“, „Сливенският кашкавал“, „Няма такава жена“ и други. Килата похвали организаторите на конкурса, заели се с мисията да подкрепят новата авторска БГ музика. Преди хитмейкърът от Варна да вдигне на крака присъстващите,

На галавечерта на BG Music Festival музикален поздрав отправи още чаровната Клавдия, която представи ремикс на песента „Твоя“, която миналата година й донесе награда, както и новото си парче „Даваме на късо“.

Друга призьорка от миналогодишното издание, пеещата актриса от уебсериала „Кифла“ – Ева, също застана под светлината на прожекторите, за да изпее „Дали“, „Бумеранг“, „2 в 1“ и актуалния си сингъл Mamma Mia.

С две награди от BG Music Festival си тръгна групата на отличника на X Factor и „Като две капки вода“ – Славин Славчев, която носи името Julian’s Laughter. Бандата се допълва от Милослав Петров (клавишни), Тихомир Василев (китара) и Николай Николаев (барабани).

Сред другите лауреати са Рали Спасова (Награда на телевизионните зрители), THEO (Награда на публиката в Летен театър – Сандански) и Innerglow (Награда на участниците).

През първата вечер на BG Music Festival за доброто настроение се погрижиха антилопата на БГ попа – Тита, както и Дичо и Теди Кацарова, които представиха дуетната си песен „Остани“.

В ролята на водещи за събитието влязоха рапърът Играта и певицата Ива Атанасова, позната още като Ivy.

Монитор

Comments

comments