10 съвета за намиране на евтини билети за театър

Best10

Интересувате се как да си купите евтини билети за театър? Има толкова много начини да гледате любимите си представления, без да губите пари. Трябва само да знаете къде да търсите. Театралните постановки са скъпи и затова има толкова много възможности за достъпни билети. Ако сте готови да вземете билети от рано и да планирате предварително, можете да получите изгодни оферти за представленията, които искате да видите. Тези съвети ще ви помогнат да намерите евтини билети за театър всеки път, когато искате да отидете на представление.

Проверете уебсайта на театъра

Първото място, където да потърсите евтини билети за театър, е уебсайтът на театъра. Вижте актуалните постановки и вижте какво предстои скоро. Потърсете специални предложения или оферти и разгледайте плановете на седящите места, за да видите дали има места с отстъпка. Някои театри имат гъвкава система за ценообразуване и най-скъпите места може да са с намалена цена за определен период от време. Ако сте набелязали определени дати, можете да проверите отново дали цените са се променили.

Станете член на театъра

Имате ли любим театър? Ако е така, можете да обмислите възможността да станете член. Някои театри предлагат намалени цени и други предимства на членовете. Например театърът може да ви предостави по-евтини билети или достъп до обиколки зад кулисите. Възможно е дори да получите най-добрите места, преди те да бъдат пуснати в продажба за широката публика.

 

Намиране на скрити кодове в рекламите

Ако искате да отидете на определено представление, можете да се опитате да намерите скрити кодове. Рекламите на постановки на Бродуей често включват кодове като „99 места за 99 USD“. Това са места с отстъпка, които не се рекламират. Следете за тях и може да намерите евтини билети. Можете също така да потърсите скрити кодове на уебсайта на театъра или в публикациите му в социалните медии.

Следете за бързи билети

Можете също така да следите за бързи билети за популярни постановки. Някои театри имат система, при която пускат в продажба някои билети само няколко часа преди началото на представлението. Тъй като продават билети в последния момент, те могат да предложат по-ниска цена. Може да се наложи да стигнете много рано, за да ги купите, но може да си заслужава

Бъдете наясно с предстоящите представления

Ако не сте сигурни какво искате да видите, можете да следите за предстоящи представления. На Бродуей и извън Бродуей винаги се появяват нови постановки. Можете да проверите онлайн списъците или да се абонирате за известия, за да разберете кога билетите ще бъдат пуснати в продажба. Можете също така да се абонирате за театрални бюлетини. Те често ви дават вътрешна информация, включително евтини билети.

Заключение

Театърът е невероятно преживяване и си струва да похарчите малко повече, за да си осигурите добро място. Просто трябва да знаете как да намерите подходящите билети за представлението, което искате да видите. Тези съвети ще ви помогнат да намерите евтини билети за театър винаги, когато искате да отидете на представление.

 

Източник: https://besttickets.bg

Comments

comments