Членовете на ПП „Да, България “ в Благоевград с поредна благотворителна акция преди Великден

 

Членовете на ПП „Да, България “ в Благоевград реализираха поредната благотворителна акция „Подари Великден на семейство в нужда „.

Местната структура организира акцията с лични средства и подари пакети с хранителни продукти и козунаци на над 30 семейства и самотни родители от Благоевград и селата.

„Това е нещо като традиция, която създадохме и решихме да поддържаме още през декември миналата година,  когато осъществихме подобна акция за Коледа. Отговорност на всеки от нас е, да помага на другите,  когато са в нужда.“, коментира Владимир Миленков, член на партията и допълни, че емоцията, която срещат в хората, на които даряват е толкова топла и чиста, че провокира продължаването на подобни инициативи.

“ Преди Великден ще се включим в още една дарителска кампания,  която има за цел да подпомогне лечението на наш съгражданин. Важно е да бъдем съпричастни и да си помагаме,  в това е смисълът. „, каза председателят на местната структура Димитър Нешев.

Членовете на „Да, България “ в Благоевград са убедени, че подобни инициативи трябва да се реализират по-често, защото има много хора,  които имат нужда от помощ.

 

Припомняме, че през декември, миналата година,  членовете на „Да, България“ посетиха МБАЛ-Благоевград, където дариха перфузор за отделението по реанимация. Благоевградската структура подари на лекарите на първа линия и празнични пакети с хранителни продукти и десерти, с които макар и в болнична обстановка, да посрещнат Коледа.

 

Същият месец, те осъществиха и друга благотворителна кампания „Подари Коледа на семейство в нужда“, по време на която местната структура на „Да, България“ дари хранителни продукти, плодове и лакомства на близо 50 родители от Благоевград, които сами отглеждат децата си.

Comments

comments