Борисов: От днес ще спя с пистолет до главата. Радев ме следи с дрон

 

Премиерът Бойко Борисов с първи коментар за неговите снимки, публикувани в социалните мрежи. За кадрите се твърди, че са направени в спалнята на премиера и се вижда как той спи на леглото си, а в нощното му шкафче има пачки с пари и злато. Върху него пък е оставен пистолет, информира NOVA.

Нашите политически противници днес удариха дъното. Омразата към нас започна от момента, в който извадихме страната от една орбита и с придобиването на самолетите F16 я прехвърлихме към истинската евроатлантическа ос”, заяви той.

„И какво получаваме? Компромати и манипулации! Аз всеки ден предупреждавах, че това ще се случи. В учебниците на КГБ е написано, че трябва да създадеш такъв компромат, с който да отвратиш и самия герой на снимките”, коментира още Борисов.

Според него всичко това е нагласено още преди година, тъй като тогава мокетът в спалнята му бил такъв, какъвто е на снимките. „Оставаше само едно малко момченце да има до мен на спалнята. Това ли е демокрацията?”, каза още премиерът.

„Заплахите идват не от кого да е, а от държавния глава, от обединителя на нацията. За да не е само той в калта, дай да ме вкарат и мен там. Ние сме жертва, а не инициаторите на всичко това”, каза още министър-председателят. И допълни, че „компроматите се изготвят на първо място от президента Радев, оттам от БСП, Мая Манолова, Цветанов, Слави Трифонов и всичките ДСБ-та по земните кълбета„.

Радев ме следи с дрон, който му е подарен от Китай„, заяви още Борисов.

 

Comments

comments