Румен Томов: Излезте и гласувайте в неделя! Спекулациите в социалната мрежа са анонимни, защото тиражират лъжи, никой честен човек, не крие лицето и името си.

74238376_758651207918404_1640741562214252544_n

 

Независимият кандидат за кмет на Благоевград Румен Томов, написа в личния си профил в социалната мрежа послание към хората, в което засегна и зачестяващите опити за спекула с името му, именно в онлайн пространството.

Вече два дни, чета и гледам във Фейсбук, как разни хора с видимо фалшиви профили, бълват откровени клевети по мой адрес, лъжат безочливо и „редят“ екипа, с който съм щял да работя. Изводът за мен лично е един, някой сериозно се опитва да манипулира хората, дали от страх, дали от злоба или по някаква друга причина. На тези, които го правят, ще кажа само няколко неща, бъдете здрави и недейте да тровите душите си с толкова злоба, защото тя се връща към вас! За себе си ще кажа, че по време на кампанията и днес, аз съм на първо място човек, който стои зад думите си и държи да запази достойнството си, така че няма да се поддам на подобни провокации. Това, което правят срещу мен, говори по-силно за тези, които го правят, това е белег на техните липси. Призовавам хората да гласуват в неделя, да бъдат активни граждани с позиция и да не се поддават на страх, на манипулации и на подобна компроматна, кална война!“, написа кандидатът за кмет, който в неделя ще се изправи на балотаж с досегашния кмет и кандидат за трети мандат Атанас Камбитов.

Написаното от него, вероятно е провокирано от продължаващите вече няколко дни публикации, от различни профили, следващи определена политика в социалната мрежа. Всичките постове имат за цел да разклатят доверието в Томов, като умишлено се вменяват несъществуващи конспиративни твърдения. Обект на тези публикации са всички, които подкрепят Томов, което показва определена последователност, с цел да се докаже, че той не е достоен кандидат, а това основателно ражда съмнения за авторството на всички тези публикации, смятат от щаба на Румен Томов.

„Не съм човек, който ще тръгне да рови и да търси кой, зад чий профил се крие и каква е целта му. Това, което се пише е лъжа, това е достатъчно. Хората са достатъчно интелигентни и могат да преценят, кое е истина и кое не, така че нямам какво повече да кажа, относно тези публикации.“, категоричен е Томов. Спекулациите в социалната мрежа са анонимни, защото тиражират лъжи, никой честен човек не крие лицето и името си, сигурен е той.

Той е решен да продължи с положителните си послания, защото вярва, че хората вече са достатъчно натоварени от негативизма, с който биват заливани от всякъде.

„Това, което искам да призова гражданите е само да бъдат активни и да гласуват! Да отидат да урните и да заявят ясно какво искат да се случи с Благоевград, в следващите 4 години. Нека тези, които миналата неделя не гласуваха, сега да го направят. Знам, че има много наши съграждани, които не живеят в града, по една или друга причина, надявам се, че и ти ще се приберат в неделя и ще дадат своя глас, за да имат възможност след това, да се върнат, да живеят, да работят и отгледат децата си в Благоевград!“, допълва Румен Томов.

Comments

comments