Костадин Паскалев: Гласувайте за Любен Милев, той е отговорен професионалист с чувство за справедливост!

Бившият кмет на Благоевград – Костадин Паскалев, призова благоевградчани да гласуват на предстоящите парламентарни избори за кандидат-депутата от „БСП за България” – Любен Милев.

„Познавам Любо Милев повече от 30 години. И като полицай, и като комисар, и като директор на дирекция в община Благоевград, и като юрисконсулт в частна фирма, и като председател на БСП Благоевград, и като зам.-кмет на общината. Смятам, че ако трябва да определим Любо Милев с една дума, то това е отговорност във всяко едно отношение. Изключителен професионалист с уникално чувство за справедливост и нещо, което малко хора знаят, с невероятна емоционалност. Това е човек, който е морален и почтен!”, твърди Паскалев. Той е убеден, че хора като Любен Милев са необходими, за да може България да тръгне по друг път. Път, свободен от корупция, който гарантира максимално ефективно използване на финансовите, човешките и природните ресурси на България, за да се постигне друго ниво на развитие в интерес на хората.

Костадин Паскалев смята, че професионалният път на Любен Милев му позволява перфектно да познава всички проблеми на Благоевградска област и, разбира се, тези на община Благоевград. А гражданите имат нужда от хора, които ще гарантират връзката между централната, законодателната и изпълнителната власт с местните власти, за да гарантират интересите на хората такива, каквито са.

„Считам, че това, което представлява слоганът на БСП – „С грижа за хората“, в максимална степен отговаря на чувствителността на Любо. Мисля, че ако гласувате с номер 4 в интегралната бюлетина и със 106 за преференция, вие ще получите един отговорен, морален и почтен народен представител, нещо, което рядко се случва в настоящето на България. Гласувайте за Любо Милев! Подкрепете БСП, за да имаме своите реални представители в законодателната власт. НЕ НА СТРАХА ! С ГРИЖА ЗА ХОРАТА ! ПОБЕДА С № 4 И ПРЕФЕРЕНЦИЯ 106 !”, призовава Костадин Паскалев, дългогодишен кмет на Благоевград (1995-2001 г., 2007-2011 г.) и бивш министър на регионалното развитие и благоустройство на Република България (2001-2002 г.).

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Comments

comments