Гешев и Митко с чорапите проведоха работна среща

 

Главният прокурор събра важна информация за Пеевски и КТБ

Митко с чорапите, момчето от Пловдив, което трогна цяла България, днес проведе работна среща с главния прокурор на теферич.
Главният прокурор под маскировката на пиар-акция всъщност свършил много работа и по недопустимия Акт Магнитски (както го нарича г-н Пеевски), и по новите луноходи с дизелови двигатели.
Виждайки снимките на Главния с Митко, обществото бе умело поведено за носа, накарано да си мисли, че става въпрос за странен пиар, докато всъщност двамата мъже усърдно се трудеха по оперативни задачи, касаещи правовия ред, националната сигурност и отношенията с партньорските служби.
Срещата премина в дух на взаимно уважение, продуктивен диалог и конструктивни решения!
Митко с чорапите се оказа изключително информиран. На снимките с главния прокурор момчето изглежда умърлушено, ала това е защото знанието носи печал, а Митко е човек, понесъл с чорапите си и много печални знания. Обикаляйки площадите, пазарите и потайностите на древния Пловдив, Митко чул и научил много неща за култа към Пеевски в Пазарджик, за бизнеса му, за отношенията му с Цветан Василев и БНБ, за ролята на Васил Божков в българския преход и още много други велики тайни, които Митко споделя само с главния прокурор, към когото изпитва искрена симпатия, професионално уважение и безрезервно доверие.
Митко окуражил Гешев и в комуникацията с Кьовеши, като му подсказал няколко имена на ценни прокурори, които Кьовеши ще приеме в Европрокуратурата и ще спре да отхвърля българските предложения.
Гешев и той имал наум същите прокурори като много ценни и почтени професионалисти, но сърце не му давало да ги пусне в Европа, когато тук у нас на терен има толкова много работа за прокурори с лъвски сърца.
В крайна сметка Гешев се съгласил с идейната концепция и кадровите виждания на Митко. И приел съветите на приятеля и колегата – Митко, който трогна цяла България с човещината и чорапите си, трупайки толкова много знания и печал.
***
Главният прокурор поръча на Митко големи количества чорапи, които да стават и за качулки на охранители или бойни групи към прокуратурата. Двамата изпробваха мостри на главите си, одобриха материята и кройките. Междувременно Митко изказа и някои точни съображения за характера и функциите на Бюрото за защита. Иван Гешев получи голяма професионална и човешка полза от тези кратки бележки на Митко.
Митко и Иван си стиснаха ръцете, погледнаха се дълбоко в очите и емоциите, казаха си без думи най-важното и продължиха напред и нагоре, всеки по своя стръмен път за просперитета на България.
Може да бъде изображение с 1 човек
Знанието носи печал…

Comments

comments