Първа стъпка към промяна на статуквото в Петрич: Герб и „Глас народен“ се обединиха зад кандидатурата на Димитър Бръчков

На пресконференция председателят на „Глас народен“ в Петрич- Розалин Хаджиев, обяви пред събралите се симпатизанти на партията, че след дълги разговори с избиратели и членове на партията, са стигнали до решението да подкрепят кандидата на Герб за кмет на града -Димитър Бръчков.
Хаджиев каза още, че това е една добре обмислена стъпка и се аргументира. По неговите думи именно Бръчков е човекът, който може да донесе промяната , която петричани искат.Според него последните 16 години , през които на власт е един и същ човек, почти нищо не се е променило към по-добро, още повече управлението на Вельо Илиев започва застрашително да прилича на феодализъм. През последните години нещата в града се променят единствено към по-лошо, бизнесът е пред фалит, болницата също,а много от обещанията като пречиствателна станция и общински пазар остават неизпълнени.
Това са само част от доводите на лидера на „Глас народен“ в Петрич, в подкрепа на кандидатурата на Бръчков.
Самият Бръчков, изрази задоволство от така мотивираната подкрепа на „Глас народен“ и заяви, че пътят от тук нататък е общ и той води към промяна на статуквото в община Петрич.

Comments

comments