Български бизнесмен предоставил луксозния си самолет за турнето на Ерос Рамацоти

Роден бизнесмен, пожелал анонимност, е дал под наем на световноизвестния италиански изпълнител Ерос Рамацоти луксозния си самолет за всички дати от обиколката на тазгодишното му турне, с което талантливият изпълнител ще отпразнува с феновете си 30 години на сцена.
Машината е оборудвана с всички екстри, за да превърне и най-продължителния полет в релаксираща терапия. Рамацоти ще разполага с лична спалня и готвач, който ще приготвя любимите му ястия на борда.
Турнето на поп идола започва на 12 септември в Римини, а на 26-ти в програмата му е включена и София. По традиция преди шоуто певецът ще направи 60-минутни саундчек и гимнастика, след което ще хапне от любимата си паста и ще се усамоти в гримьорната си.
Между другото, по настояване на екипа покривът на „Арена Армеец” ще претърпи някои промени, коитозасягат най-вече допуските за височина на столичната зала и тежестите, които могат да бъдат окачвани по таваните и стените.
Билетите за втория концерт на Рамацоти у нас са почти разпродадени – в мрежата на eventim.bg за оцелели само пасове за правостоящи на терен на цена от 70 до 100 лв.
„Шоуто ще бъде по-добро от първото ми в България”, обеща в интервю за bTV италианецът, който е пословичен както с точността си на сцената,така и с любовта си към футбола.
На концерта си в България Ерос Рамацоти ще изпълни някои от най-запомнящите се хитове Piu Bella Cosa, Dove ca Musica и Cose Della Vita, така и песни от новия му албум Perfetto.

Comments

comments