Читателски сигнал: Косми и найлонови опаковки са „гарнитурата“ към обяда в „San Marco“в „Mall of Blagoevgrad“!!

Косъм и найлонова опаковка в две различни порции панирана риба с гарнитура „изненадаха“ наш читател в „San Marco“в „Mall of Blagoevgrad“.
Сагата с обяда започва, когато клиент на заведението си поръчва панирана риба с гаритура, ала още при разрязването на рибата намира вътре парче от найлонов плик. Възмутен, читателят ни търси съдействие от сервитьорката – и го получава под формата на нова порция от същото ястие.
Спокоен, че храната му този път е напълно нормална, благоевградчанинът, пожелал анонимност, започва да се храни, но го чака друга „изненада“ – след като порцията е почти изядена, в панировката на рибата открива..косъм.
„Нямам думи да изкажа колко съм разочарован – в две поредни порции открих гнусните последици от хигиената на работа в кухнята на въпросното заведение и кракът ми повече няма да стъпи там“, заяви читателят ни.
Когато посочва проблемът и във втората порция панирана риба, от заведението му заяявяват, че има право да не я плати. И толкова. Погнусата от изядената риба с „гарнитура“ обаче остава. Разочарованието също.
15153017_1317316878291447_2124306398_o

Comments

comments