Футболист от село Кочан със силен мач срещу Малага в Холандия

Роденият в село Кочан Камен Хаджиев продължава със силните си игри за първодивизионния Фортуна /Ситард/ в Холандия.Той започна като титуляр при официалното представяне на холандския отбор удома срещу елитния испански Малага. Испанците спечелиха мача с 1:0 с гол през първото полувреме. През второто полувреме Фортуна можеше да стигне до престижно равенство, но Джорди Брийлс пропусна дузпа.
Камен Хаджиев, който у нас е носил екипите на Пирин (Гоце Делчев), Миньор (Перник) и Локомотив (София), отново игра като полузащитник и се представи на високо ниво. Той тръгна за големия футбол след силен сезон за Пирин ГД в Б група. Може да играе и в центъра на отбраната и като ляв защитник.
След края на мача старши треньорът на “жърто-зелените” от град Ситард Бен ван Даел похвали целия отбор и обърна специално внимание българина. „Специално искам да похваля Камен Хаджиев, който се адаптира много бързо в една нова за него обстановка. Той е истинска находка и се радвам, че избра нашия клуб пред другите оферти, които получи от Германия и Белгия”, каза още наставникът на Фортуна/Ситард/.

Comments

comments