Ученици от Седмо училище „Кузман Шапкарев“ изработиха поздравителни електронни картички по повод професионалния празник на юристите и съдебните служители

В Деня на Конституцията, юриста и съдебния служител бяха наградени ученици, изработили електронни поздравителни картички по повод 16-ти април. Церемонията по награждаването се състоя в зала №1 в Съдебната палата в Благоевград. Наградите на отличените връчиха председателят на Окръжен съд Благоевград- съдия Петър Узунов и и. ф. Административeн ръководител на Окръжна прокуратура Благоевград-прокурор Евгения Стоянова, които поздравиха учениците за положения труд и креативност в творческата задача.
Учениците представиха проекти в две категории – от 5.-.7 клас и от 8.-12. клас на тема: „16 АПРИЛ – ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ЮРИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ“.
Изработването на електронните поздравителни картички е част от Образователната програма на Висш съдебен съвет „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“, която се реализира в партньорство със 7-мо СУ „Кузман Шапкарев“ гр. Благоевград за 12-та поредна година.

Comments

comments