Утре започва вторият турнир организиран от Youths Blagoevgrad, под мотото: “ ЗА НАШАТА РОДИНА ЗА НАШИТЕ ДЕЦА“

За втора поредна година, феновете на ЦСКА в Благоевград- Youths Blagoevgrad организират благотворителен турнир по минифутбол между фен клубове и приятели на червените.

Събитието ще се проведе на 10.10.2020 г.,  на игрището за минифутбол на ЮЗУ Неофит Рилски. Мачовете ще са от две полувремена,  по 10 минути всяко. Таксата за отбор е в размер на  70 лв., като броя играчи на един отбор е 5+1 с възможност за смени.

При желание да се включите само с парични средства, можете да пишете на  страницата на Youths Blagoevgrad. Краен срок за записването  изтече на 07.10.2020 г., заявка за участие са направили 29 отбора.
“ Със събраната сума ще закупим необходими неща за РОДИЛНО ОТДЕЛЕНИЕ НА МБАЛ БЛАГОЕВГРАД. АРМЕЙЦИ ОЧАКВАМЕ ВИ ЗАЕДНО ДА СЪЗДАДЕМ ЕДИН ПРАЗНИК НА ЧЕРВЕНОТО ОБЩЕСТВО!!!“, пишат в страницата си организаторите.

Припомняме, че със събраната сума от миналогодишния турнир  момчетата закупиха  8 бр. детски легла, 3 хладилника, 8 инфузионни стойки, две инфузионни помпи и смениха щорите на детско отделение на МБАЛ-БЛАГОЕВГРАД. Всичко това беше закупено със събраната сума от 8800 лв.

 

Comments

comments