Убита е собственичка на заведение за бързо хранене в Благоевград

Убита е собственичка на заведение за бързо хранене.

Малко след 1 часа през нощта 58-годишната жена се прибирала към дома си в кв. „Струмско“. На входа на блока, в който живее, е нападната и убита. Първоначално се появи информация, че тя е починала вследствие на порезна рана, но тя бе опровергана и от прокуратурата обявиха, че жената е била простреляна от упор.

Причината за смъртта на жената е огнестрелно нараняване с гладкоцевно оръжие от упор, от изключително близко разстояние. Това обяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова по повод убийството в Благоевград тази нощ.

Така тя опроверга информацията, че 58-годишната бизнесдама е починало от кръвозагуба след порезна рана, като дори бе съобщено и че ѝ е прерязана сънната артерия.

Допускаме, че извършителят е познавал жертвата. Нямаме доказателство към този момент за авторство на извършеното престъпление. Продължават следствените действия и към този момент не можем да посочим всички линии за разследване. Издирва се 40-годишен мъж, който е възможно да има съпричастие към деянието, но към този момент доказателства няма“, обяви прокурорът пред bTV.

Арнаудова заяви, че преди дни е подаден сигнал от дъщерята на починалата жена до полицията за това, че автомобилът ѝ е бил противозаконно отнет, а преди това неин познат, с който са били близки приятели ѝ нанесъл телесни наранявания.

 

Comments

comments