Тя загуби 40кг с 6 прости правила само за 6 месеца и реши да ги сподели с нас

Уникални гласови и физически данни има това момиче- това мислят тези, които виждат Полина Гагарин на телевизионния екран и страниците на популярни списания. Тя е доста известна, но за съжаление имаше голям проблем с наднорменото тегло, докато не се хвана в ръце и не приложи тези правила и постигна невероятна фигура, за която много й завиждат в момента.

1 (6)(62)

Решавайки, че вече не иска да изглежда дебела и да търпи критиката постоянно, Полина буквално заключи хладилника и забрави да яде след 18:00 часа . Това резултат ли е? Въпросът може да се счита за реторика, защото, в момента това момиче изглежда като модел

Правила,с които отслабна цели 40 кг

2 (6)(61)

За да постигнете подобни резултати за една или дори десет години, се нуждаете от огромна воля и силен характер. Малцина могат да се хвалят с това, че имат и двете. Все пак, не се отказвай. Ето няколко правила, които ще ви помогнат да изградите правилния подход за намаляване на теглото .

Всяка храна е забранена веднага щом часовникът удари 18:00 часа.
Спазвайте правилата за комбиниране на въглехидрати, протеини и мазнини.
Изключете сладките, всякакви мазни храни и сладкиши.
Оставете пърженото настрана.
Изберете нискомаслени продуктите.
Редовно спортувайте.

Опитвайки се да отслабне, Полина Гагарина опита повече от една диета и дори последва няколко строги режима. Дори да успееше да загуби няколко килограма, бързо се връщаха двойно, веднага щом диетата свърши. Ето защо, момичето реши да не мъчи тялото си и постепенно премина към здравословен начин на живот.

3 (6)(50)

Талантливата певица признава, че яде много пресни зеленчуци и плодове. Защо? Те са богати на фитонутриенти, които не само премахват вредните вещества от тялото, но и забавят процеса на стареене .

4 (6)(41)

Супата е специална част от нейната диета, защото топлата течна храна може да подобри функционирането на червата. В допълнение, супите насърчават производството на стомашен сок, засищат тялото и притъпяват чувството на глад.

Меню за 7 дни

Ден 1 . Сварете кафяв ориз. Яжте само това през целия ден. Също така през целия ден трябва да изпиете 2 литра вода.

5 (5)(51)

Ден 2 . Яжте само варени пилешки гърди или на скара. Но чисти без добавяне на подправки.

6 (5)(35)

Ден 3 . Купете само нескорбялни зеленчуци (зеле, тиквички, краставици, домати, патладжан).

Тях може да печете, варите или просто на салати да си ги направите.
7 (4)(33)
Ден 4 . Зеленчукова супа . Можете да добавите подправки, но много малко.
8 (4)(21)
Ден 5 . През деня трябва да се консумират нискомаслени кисели млечни продукти. Пийте ги точно така или подгответе коктейли от тях.
9 (3)(27)
Ден 6 . Както и в първия ден, консумирате само варен кафяв ориз.
10 (2)(35)
Ден 7 . Изберете менюто за всеки от горепосочените дни.
11 (1)(58)
Полина Гагарина признава, че този режим не е никак труден за изпълнение: след като ядете определени храни, можете да отслабнете и да останете сити. В тандем със спорта, този режим дава отличен резултат.
12 (1)(37)

В резултат на тази диета тя успя да загуби 40 кг след няколко месеца .

След постигането на такива зашеметяващи резултати Полина сега не е толкова строга в храненето, както преди. Тя яде 4 пъти на ден, но до 18:00 часа.

Такава диета е проста и много ефективна. Тя е подходяща за тези, които искат да се възстановят след раждане. Ако сте тежък случай на затлъстяване, е по-добре да го направите под контрола на специалисти. Непрекъснатото спазване на тази диета винаги се отразява във външния вид и резултатите се запазват за дълъг период от време.

Източник: zajenata.bg

 

Comments

comments