Трима попаднаха в ареста след специализирана полицейска операция в Благоевград

 

Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

На 07.07.2023 г. е проверено питейно заведение в гр.Благоевград, като са задържани 34-годишен мъж от гр. Перник и 38-годишен мъж от Благоевград. В близост до стълба в заведението, от органите на реда е намерено полиетиленово пликче, съдържащо около 0,8 грама кокаин, а у 34-годишния мъж – около 0,9 грама кокаин. В хода на работата по случая е проверено, обитавано от същия, жилище в Благоевград, където са открити електронна везна и полиетиленови пликчета, съдържащи общо около 4,5 грама кокаин. По случая е образувано досъдебно производство.

На 08.08.2023 г. в питейно заведение в с. Долно Осеново, общ. Симитли е проверен 38-годишен от същото село, у когото са открити полиетиленови пликчета, съдържащи около 6,5 грама амфетамин. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа и е образувано досъдебно производство.

Comments

comments