Треньорът на Симитли Иво Тренчев: Обичам Пирин, но сега го управляват лъжливи хора

Треньорът на Септември Симитли е Иво Тренчев, който миналия сезон води Пирин, нападна благоевградчани. Бившият защитник на орлетата, ЦСКА и Левски ще иска да спечели този мач, независимо от факта, че е израснал на стадион „Христо Ботев“, пише 7 дни спорт.

„Според медии и всички специалисти фаворит в този мач е Пирин. Но всички в Симитли сме амбицирани да спечелим този мач. Пирин разполага с играчи с богат опит, но всичко се определя на терена. Ако се раздадем, както стана с Литекс, то ние ще можем да се поздравим с краен успех. Винаги е имало закачка между Симитли и Благоевград, но три точки се дават и срещу Пирин, и срещу Янтра.

Програмата първите 7-8 кръга ни е по-тежка, но ще се опитаме да вземем максимума. Всеки може да победи всеки. Ние като новак ще се опитаме да спечелим толкова точки, които да ни гарантират оставане в групата. Не познаваме другите отбори и в движение ще се опитаме да надграждаме и гоним по-горна позиция.

Ще искам Септември да спечели този мач. Тук получавам заплата.

Това, което изпитвам към Пирин като чувства, няма да се промени, и то си остава. Тези ръководители в Пирин миналата година просто ме използваха и не бяха коректни. В разговорите беше едно, после се получи съвсем друго. И не е само загубата от Локомотив Горна Оряховица причината. Бързо забравиха разговорите, които водихме, плановете, които правехме. Чисто и просто всичко беше един фалш“, каза пред „Хоризонт“ Иво Тренчев.

Домакините от Септември Симитли обявиха цена на билетите от 10 лева. Мачът на стадион „Струма“ ще се играе на осветление.

Comments

comments