Съвети при избор на пелени за еднократна употреба

Допитахме се до хиляди семейства в Babylist за любимите им бебешки продукти, след което добавихме нашите собствени проучвания и прозрения – заедно с някои от нашите лични фаворити – към най-популярните пелени, които те споделиха. Смятаме, че поне една от тези пелени ще се хареса на вас и вашето бебе.

Защо обичаме пелените за еднократна употреба Pampers Swaddlers

Заради супер мекото си усещане и гъвкавото си прилягане Pampers са най-популярният избор сред потребителите. Серията Swaddler е най-меката, с индикатор за мокрота и дизайн за новородени, който позволява скриване на пъпната връв. Те са на разумна цена и изглежда работят добре за бебета с всякакви форми и размери.

Запомнете това:

Като се регистрирате в програмата Pampers Rewards, можете да печелите награди при всяка покупка на Pampers.

Какво казват родителите в Babylist

„Харесва ми как мрежата на Pampers предпазва пелените от протичане, особено когато кърмя и изпражненията на бебето ми не са толкова твърди.“ – Светла.

Пакет пелени на годината

100 пелени и 200 кърпички в кутия за пелени Libero

Защо ни харесва?

Предстои ви да преминете през много пелени, но как да разберете коя марка е най-добра за вас и вашето бебе? (Подсказка: няма да разберете, ако не опитате няколко различни марки.) Преди да похарчите прекалено много, разгледайте ексклузивната кутия за пелени на Libero. Тя включва 101 пелени и 208 кърпички в размер едно от екологичните марки, общо 208 пелени и кърпички, за да можете да ги изпробвате, преди да купите повече.

Запомнете това:

Този пакет е чудесен избор, ако търсите по-естествен вариант за пелени за еднократна употреба, защото и трите марки пелени не съдържат хлор, аромати, парабени и други неща, които вероятно не искате да докосват кожата на бебето ви.

Пелена за еднократна употреба на най-добрата марка от магазина

 

Защо обичаме пелените Pufies

Пелените за еднократна употреба, които са едновременно достъпни и абсорбиращи, са още една причина да обичаме Pufies. Абсорбиращата способност, защитата от протичане и удобното прилягане на тези хипоалергенни пелени с марка на магазина карат родителите да се възхищават. И, разбира се, ниската цена не пречи.

За чувствителна кожа – най-добрата пелена за еднократна употреба

Защо обичаме пелените Huggies Special

Пелените Huggies Special Delivery може да са подходящи за чувствителната кожа на вашето бебе или ако търсите вариант за пелени за еднократна употреба на растителна основа. Тези пелени са тествани от дерматолози и са хипоалергенни, без хлор, латекс от естествен каучук, аромати, парабени или алергени от ЕС. Те са не само нежни към деликатната бебешка кожа, но и абсорбиращи. Не пречи и фактът, че дизайнът им е очарователен.

Не забравяйте това:

Лентата за индикация на влажността на тези пелени ви позволява да разберете кога е време да ги смените.

Абонамент за най-добрата пелена за еднократна употреба

Molfix

Защо ни харесва?

Абонаментната услуга за пелени може да ви помогне да спестите пари и време, като премахне необходимостта да не забравяте редовно да добавяте пелени към списъка си за пазаруване. (По наше мнение това са две големи печалби.) Нашият фаворит е пакетът пелени и кърпички на Molfix. Пелените са изработени от материали на растителна основа, щадят околната среда, имат абсорбираща сърцевина и не съдържат латекс, обработка с хлор и аромати. Какво ще кажете за моделите? Те са абсолютно очарователни.

Не забравяйте това:

Трябва да не забравяте да актуализирате предпочитанията си за размер преди всяка пратка, защото в противен случай ще се окажете с куп пелени, които не са с подходящия размер. Харесваме приложението на компанията, защото то прави този процес бърз и лесен.

Comments

comments