Сребърни обеци по дължината на ухото

Със сигурност може да се каже, че обеците са една от онези категории продукти, без които животът ни не би бил същия. Векове наред те украсяват ушите ни и заявяват ясно нашият стил и предпочитания. Безспорно този тип бижу, може да се открие във всякакви разновидности и с най-различен дизайн. Последните тенденции обаче при любимите ни сребърни обеци въведоха един нов стил, който се характеризира с дължина по ухото. Изключително интересни и разчупени като дизайн, тези сребърни обеци по дължината на ухото сме убедени, че ще останат дълги години в кутията ви с бижута.

Очарованието на този специфичен тип сребърни обеци

Точно както всички останали видове обеци, така и тези могат да бъдат изработени от злато или сребро. Ако си поръчате или си купите обеци по ухото от сребро 925, те трябва задължително да притежават сертификат за качество, доказващ, че със сигурност са продукти, изработени от сребро 925. Също така могат да са обеци с камъни (например циркони), както и такива с различни типове синджирчета по тях.

Тези обеци са бижу, което ще ви придаде дух на бунтарство и авантюристичност. Всеки може да купи и да носи сребърни бижута от сребро 925, но малко са хората, които ще сложат обеца не на самото ухо, а над него. Според нас, това е едно от онези бижута, които говорят най-много за характера на човека, който ги носи. Макар, първо да наблегнахме на атрактивността, то трябва да отбележим, че за нас, това са и едни от най-естетичните обеци. Идеята да вървят по линията на едно ухо, вместо да висят надолу, ги прави подчертаващи естествеността, без излишна показност. Това са обеци, с които е възможно да се появите на най-различни поводи и да изглеждате тъкмо на място, дори и да са само 48.00 лв. например. Но затова ще ви разкажем по-долу.

Как да носите обеци по ухото със стил и класа

На първо място, трябва да споменем, че сребърни обеци по дължината на ухото е прието да се носят и без да са чифт. Тоест, напълно редно е да сложите само една по ухото, а другото ви ухо да е с обикновена обеца с циркони, например. Този стил изглежда така, все едно винаги сте над нещата и е напълно вероятно, още докато си поставяте избраните обеци, да започнете и да се усещате така. За да постигнете акцент в облеклото ви, сложете една такава обеца над ухото по дължина и елегантна рокля. Добре е, да не добавяте допълнително аксесоари по врата, защото ще стане твърде натрупано. Ако сте с топ или рокля без презрамки, тогава определени тънки колиета може и да стоят добре.

Преценете добре и материалите, ако сте сложили сребърни обеци, колието и гривната също трябва да са сребърни. Ако са златни, то тогава всичко трябва да ви е от злато. Възможно е да комбинирате различните благородни метали, но ако сте с не толкова атрактивни обеци за акцент. Тогава е възможно да превърнете различните метали в акцент.

Сребърни обеци по дължината на ухото е прието да се носят и със спортно облекло. Няма нищо по логично от това, бижу, описващо линията на ухото по естествен начин, което да не се сваля и слага, а да стои вечно на вас. Следователно, всяко едно спортно облекло, тениски, къси панталонки и всякакви грейки са добра комбинация с тези обеци.

Ако сте избрали обеци с циркони, то и останалите ви бижута трябва да имат същите камъчета. Има много модели бижута с циркон, които със сигурност ще ви допаднат като стил и цвят. В случай, че не откривате информация за дадено бижу, винаги може да попитате какъв точно е камъкът и дали не е цирконий.

Ако ви предстои официално събитие, е възможно да комбинирате сребърни обеци по дължината на ухото с дълго висящо колие и дълга рокля. Това ще ви придаде усещане за иновативност и разчупеност на стила. Формалните стилове приемат добре сребърни обеци към визията.

Най-добрите и ефектни модели обеци от сребро, носени по дължина на ухото

За да впечатлите с модел сребърни обеци, то задължително трябва да заложите на такива по дължината на ухото. Ако вече притежавате 1-2 такива чифта, то съвет от нас е да разнообразите с различен цвят или с повече камъни. Продукти, които са обсипани с камъни, са изключително подходящи за дни, когато трябва да разчупите визията си и да изглеждате атрактивно с по-малко усилия. Заложете на сребърни нюанси и сребърен цвят за ежедневието и на златен за вечерните ви ангажименти.

В случай, че искате да направите на някого ефектен подарък, то изберете универсален модел сребърни обеци по ухото. Красивият сребърен цвят винаги е харесван. Добавете към обеците и красива подаръчна кутийка. Една такава подаръчна кутийка ще зарадва получателката на обеците, защото ще е символ на вашата грижа и внимание.

Дори и да сте закъснели да изберете подарък за вашата близка дама, то повечето магазини, от които е възможно да направите поръчка ще ви я изпратят с бърза доставка. Преди да направите поръчка обаче на сребърни обеци, все пак се свържете с тях от страницата им за контакти и попитайте след колко време идва тяхната бърза поръчка и дали времето за доставка е акуратно или ще се забави. Потърсете и допълнителна информация на страницата им за доставка. Там може да са описани и условията, при които е налична безплатна доставка.

Специфични грижи за този модел обеци от сребро

Всички сребърни обеци се нуждаят от грижа. Почиствайте ги редовно, особено ако имат повече отвори и специфични завъртулки. Разгледайте внимателно механизмите им за закачане и проверявайте, дали не са се повредили. Никога не киснете във вода вашите сребърни бижута. Преди да добавите в количката си модел обеци и да изберете доставка, разгледайте модела и преценете, дали ще се почистват трудно. Сребърните бижута се нуждаят и от професионална поддръжка от време на време, така че не пропускайте този факт.

 

 

Comments

comments