Сливнишки герой разби Пирин Разлог

Тимът на Сливнишки герой размаза Пирин (Разлог) с 5-0, в мач от трети кръг на ЮЗ група на трета лига, като двубоят се игра на градският стадион в Сливница. Гостите от Разлог пък нито веднъж не успяха да застрашат вратата на Мартин Минев.
Момчетата на Венци Рангелов откриха с помощта на своя опопент, като в 8-та минута, след едно центриране от пряк свободен удар на Георги Гайдаров, топката премина през наказателното поле, а в опит да я изчисти Атанас Георгиев си вкара автогол.
В 20-та минута се случи повторно играч в синьо да асистира за попадение на героя, като след разбъркване в наказателното поле на гостите и отправен силен удар от упор на Стефан Аличков, топката се отби в гърба на защитникът на гостите Петър Георгиев и се оплете в мрежата на слисаният Петър Палаханов за 2-0.
Смазващото превъзходство на Сливнишки герой продължи и през втората част. Още в 58-та минута влезлият като резерва Красимир Георгиев сътвори уникално красиво положение, след като бе изведен в челни позиции, напредна десетина метра и с красив прехвърлящ удар от 15 метра прехвърли вратаря на Пирин за 3-0.
Резултата набъбна до 4-0, след красиво попадение на Николай Маринов
Точка в двубоя сложи завърналият се от няколко седмичен престой на проби в съседна Гърция нападател Александър Александров.

Comments

comments